Återförsäljare för Mazda

  Er bilåterförsäljare för Mazda i Katrineholm.
  Bil AB Wallin Eftr. är återförsäljare för Mazda och har alltid nya bilar i lager. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att hitta just den bilmodellen som passar dig bäst utefter dina behov och önskemål. Vi är specialiserade på nya bilar från Mazda men ni finner även begagnade bilar i vårt sortiment. Efter bilköpet kan ni alltid vända er till oss för service och råd.  Alla våra nya Mazdabilar är helt unika på så sätt att vi kan erbjuda Sveriges längsta bilgaranti som gäller i upp till 10 år. 

  Bygg din Mazda
  Läs mer här!

  Boka provkörning
  Ta mig dit!

  Erbjudanden
  Se aktuellt här!

  Mer om Mazda
  På Mazda strävar vi efter perfektion i varje detalj. Därför är Mazda-bilar inte bara omtalade för hur roliga de är att köra, de är också kända för sin driftsäkerhet och hur enkla de är att äga.

   Ett exempel på detta är att Mazda erbjuder Sveriges längsta bilgaranti som gäller i upp till 10 år. Mazdas fabriksgaranti gäller i 3 år eller 100 000 km beroende av vad som kommer först. Därefter vidtar en förlängd komponentgaranti som gäller till bilen blir 10 år gammal eller har körts i 150 000 km. Den förlängda komponentgarantin gäller för alla nya personbilar som registreras under 2013-2017*.

  Alla nya Mazda nu med 10 års garanti

  10 års garanti- Klicka här för mer info
  3 års nybilsgaranti - Mazdas nybilsgaranti gäller i tre år eller upp till 100 000 kilometer. 
  7 års förlängd garanti - Mazdas förlängda garanti gäller tills bilen blir tio år gammal eller upp till 150 000 kilometer. Garantin omfattar inte vanliga slitagedelar. För fullständiga villkor se här. 
   
  3 års vagnskadegaranti
  Om bilen skadas genom en trafikolycka, annan yttre olyckshändelse eller skadegörelse av tredje part inom tre år från leveransdagen ersätts du för reparationskostnaderna med avdrag för självrisk.
   
  12 års Garanti mot genomrost
  Garantin mot genomrostning gäller i tolv år. Din auktoriserade Mazda-verkstad utför en kostnadsfri avsyningskontroll en gång per år.
   
  3 års lackgaranti
  Mazdas lackgaranti gäller i tre år oberoende av körsträcka. Om lackskador uppstår under denna period, åtgärdas de av en auktoriserad Mazdaverkstad under förutsättning att tillverkaren är ansvarig för defekterna.
   
   *Förlängd garanti gäller om inget annat avtalats för aktuellt fordon.


  Fullständiga villkor finner ni här

  Vi finns på Bytbil och Blocket

  Se vårt sortiment av nya och begagnade bilar på Blocket och Bytbil


  Besök oss på Blocket Klicka här 
  Besök oss på Bytbil.nu Klicka här

  Verksamhetsområden

  Nya bilar - Mazda

  Bil AB Wallin Eftr. är specialiserade återförsäljare av Mazda. Välkommen in till oss i Katrineholm för att titta på din nya bil.

  Läs mer

  Begagnade bilar

  Vi på Bil AB Wallin Eftr. erbjuder även ett brett sortiment på begagnade bilar till förmånliga priser i Katrineholm.

  Läs mer

  Serviceverkstad

  Bil AB Wallin Eftr. erbjuder en service i världsklass med allt från skador till hjulinställning, AC-reparation m.m.

  Läs mer