Köp ny Mazda

Din lokala Mazdahandlare

Vi är återförsäljare för Mazda och har alltid nya bilar i lager. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att hitta just den bilmodellen som passar dig bäst utefter dina behov och önskemål.

Vi är specialiserade på nya bilar från Mazda men ni finner även begagnade bilar i vårt sortiment. Efter bilköpet kan ni alltid vända er till oss för service och råd

Alla våra nya Mazdabilar är helt unika på så sätt att vi kan erbjuda Sveriges längsta bilgaranti som gäller i upp till 10 år.

Kontakta oss i Katrineholm nära Flen och Vingåker.

Varför Mazda

På Mazda strävar vi efter perfektion i varje detalj. Därför är Mazda-bilar inte bara omtalade för hur roliga de är att köra, de är också kända för sin driftsäkerhet och hur enkla de är att äga.

Finansiering

Vi erbjuder flera olika finansieringsalternativ, både för privatpersoner och företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Unikt garantierbjudande

10 års garanti

3 års nybilsgaranti – Mazdas nybilsgaranti gäller i tre år eller upp till
100 000 kilometer.

7 års förlängd garanti* – Mazdas förlängda garanti gäller tills bilen blir tio år gammal eller upp till 150 000 kilometer. Garantin omfattar inte vanliga slitagedelar.

För fullständiga villkor klicka här.

3 års vagnskadegaranti

Om bilen skadas genom en trafikolycka, annan yttre olyckshändelse eller skadegörelse av tredje part inom tre år från leveransdagen ersätts du för reparationskostnaderna med avdrag för självrisk.

12 års Garanti mot genomrost

Garantin mot genomrostning gäller i tolv år. Din auktoriserade Mazda-verkstad utför en kostnadsfri avsyningskontroll en gång per år.

3 års lackgaranti

Mazdas lackgaranti gäller i tre år oberoende av körsträcka. Om lackskador uppstår under denna period, åtgärdas de av en auktoriserad Mazdaverkstad under förutsättning att tillverkaren är ansvarig för defekterna.

* Förlängd garanti gäller om inget annat avtalats för aktuellt fordon.

När du skall köpa en bil får du hjälp av mig

Michael Jakobsson
Bilsäljare
0150-555 92
micael.jakobsson@wallinsbil.se